tirsdag 12. mars 2013

Tuva 3 år

I dag fyller Tuva 3 år - hipp hurra!! 
Denne dagen har hun gledet seg lenge til - helt siden Helle hadde bursdag i januar. 

Dagen startet med pakke på sengen.
Hun fikk babyborn-dukke og ei vogn til den. Hun har ønsket seg ei slik dukke, mye fordi Helle har ei slik ei som hun bruker å bade med, mens Tuva bare har dukke med tøykropp - noe som er litt upraktisk å ha i badekaret..

Det har vært planleggingsdag i barnehagen i dag, så jentene har vært hjemme. Så da var det om å gjøre for mor å finne på noe for å få dagen til å gå - som ikke innebar så mye aktivitet... 

Etter frokosten fikk de et lengre bad sammen med "babyene" sine. Både ungene og dukkene hadde på seg badetøy, og det sto ikke på fantasien når de var i "syden" på ferie og badet etc. De hadde fått svømmehud da de var ferdige. Mens mor hadde fått ordnet litt i heimen.

Her er hun i full gang med å tørke babyen etter badet. Hun blir nok ei flink storesøster :-)

Etter badet gjorde vi klar til bursdagsselskap. Siden barnehagen var stengt, og babyen ennå var innepakket, så syntes jeg det var greit å benytte dagen til å ha barneselskap for henne - så slipper vi å tenke på det etter babyen har kommet. 

Hun hadde egentlig bestilt seg ei lilla og rosa Hello Kitty-kake, men det kjente jeg at jeg ikke orket å lage til i disse tider. Hun fikk være med på butikken og velge ut pynt til kaka - og da var kitty-kaka glemt, og hun gledet seg til å pynte kaka selv. 

Tuva hjalp ivrig til både med å lage og å pynte kaka og geleen. 


Hvem sier at "less is more"?? ;-) 


Selskapet besto av to venninner av Tuva, samt søstrene deres som er like gamle som Helle.  Hun var storfornøyd, og det er helt greit når hun ikke forlanger eller forventer hele barnehagen i selskapet :-)Det var ei sliten men fornøyd Tuva som sovnet i kveld.Og det ser ut til at hun får ha dagen for seg selv, nå som det bare er igjen 3 timer av dagen.
I morgen blir jeg satt i gang dersom det ikke skjer noe innen de neste timene, for da er jeg 11 dager på overtid. 
Det er både godt og rart å tenke på at i morgen vil fødselen vær i gang. Jeg hadde nok foretrukket at det startet hjemme,  slik at man har sluppet å tilbringe hele forløpet på sykehuset. Men det ser ikke ut til at det skal skje av seg selv, så da er det greit å kunne ta i mot hjelp! 
Jeg bare håpe at det går fort og smertefritt ;-) 

Ha ei strålende uke!! 

~Jeanette K~ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar