fredag 22. november 2013

Overraskelsestur til Harstad

Som dere har fått med dere, reiste vi hjem (les: Harstad) en snartur for et par uker siden. 
Vi reiste i forbindelse med at Svein skulle holde et kurs der oppe. Og snill som han er, så hadde han bestilt flybillett til hele familien! 
Jeg har tenkt på å fått til en tur nordover før jeg skulle begynne å jobbe, men det har bare ikke blitt, så jeg ble veldig veldig glad når jeg fant ut at vi skulle oppover alle sammen!!

Ikke bare reiste vi nordover, men vi reiste nordover uten at noen visste at vi skulle komme - bortsett fra søsteren min.
Det er litt risikabelt å reise så langt uten å fortelle det til noen, for det kunne være at foreldrene og søstera mi hadde andre planer disse dagene. 
Så derfor allierte jeg meg med Trude, slik at hun passet på å holde foreldrene min hjemme denne helgen. Og det var bra, for hadde ikke søstera mi reist på besøk, så hadde foreldrene mine reist på tur med bobilen.
 Ungene visste heller ikke at vi skulle reise, så da vi vekket de kl. 05, og sa at vi skulle reise til Harstad med fly, tok det ikke lang tid før de sto på badet. 

Vi hadde leiebil. Hadde med oss filmkamera, for å filme når vi ringte på døra. Men siden foreldrene mine var på butikken da vi kom, så satt vi oss i sofaen og filmet da de kom opp trappen isteden for. De ble iallefall meget overrasket og glade!!

Av en eller annen grunn glemte jeg å ta bilder dagen vi kom, veldig dumt. Men tror kanskje det var fordi jeg hadde filmkameraet ;)

Her er noen av de få bildene som ble tatt;
Spente på flyplassen!
Helle vill flytte til Harstad fordi der var det snø!!
To fornøyde jenter som fikk ta buss, mens pappa var og holdt kurs.
Vi fikk reist på kino og sett Flåklypa mens besteforeldrene var barnevakt for Sofie :)
Madelen og Sofie på trilletur

 Dagene gikk veldig fort, men det gjorde godt å få tatt seg en tur og truffet de som man ser alt for sjeldent. 
Håper det ikke blir så aaaalt for lenge til neste gang. 


~ Jeanette K~


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar