onsdag 10. oktober 2012

Flight til Harstad

I går reiste jeg og jentene til Harstad. Vi reiste med fly i går ettermiddag, og var fremme i 23-tiden. 
Jentene var veldig spente på å fly. Sist Tuva fløy var hun 7 mndr, så det husket hun ikke, mens Helle var 2,5 år. Hun husker godt at hun har reist med fly tidligere.
Vi måtte føst fly til Oslo, for så å bytte fly som gikk direkte til Harstad.
Da vi hadde gått gjennom sikerthetskontrollen på Vigra (Ålesund), så spurte Helle sprudlende om vi var kommet til Oslo?! Vel, tenk om reisen hadde gått så fort =)
Venter spent på å få gå ombord i flyet

Tuva spurte sikkert 10 ganger før flyet begynte å røre på seg, om vi var i luften?! Og etter omtrent 3 minutter i luften, lurte de på om ikke vi var fremme snart...

2 fornøyde jenter!Vi var så heldig og ha pappa Svein med oss til Oslo, da han skulle på jobbtur.


Han ble også sammen med oss og ventet de 2 timene ventetiden var på Gardermoen, og det var egnentlig veldig greit, da tolmodigheten til både mor og barn ble mindre pga tiden på døgnet...


Greit med litt underholdning på flyplassen:

Påfyll av energi
Da vi kom opp i fly nr. 2 var klokken blitt 21. Jeg hadde håpet på at begge 2 skulle slokne før flyet hadde kommet opp til 3000 fot- men det er jo bare en drømmetanke! Begge ungene var naturlig nok noe makkete, da det var fare for at de skulle sovne om de satt i ro litt for lenge. Begge 2 måtte på do to ganger hver.. og jeg måtte ta med meg begge ungene hver gang. Så ikke mye ro å få for de som satt i setene rund oss - beklager det dersom noen av dere leser bloggen min :-p Men etter 1 time, så sov begge to.


Underholding på flyet er greit å ha


Bakdelen med at de sovnet var at det var vanskelig å få liv i dem når de skulle ut av flyet.. de har meget store sovehjerter når de først har sovnet; Svein har stått med bl.a. spikerpistol og skutt lister inn i veggen til rommet deres, uten at de har reagert.  ...for det er ikke så lett å bære med seg 2 unger + 3 håndbaggasjer ut av et trangt fly. Man kan trygt si at vi ble de aller siste passasjerene ut av flyet.. tom to av flyvertinnene forot flyet før oss... Jeg fikk ene flyverten til å bære Helle ut til døra av flyet, da våkent hun og ville gå selv - heldigvis! Skulle virkelig ønske det sto noen traller ved inngangen av terminalen, slik at de som reiser "alene" og har mye og drasse på, kan ha muighet å få litt avlastning. 2 trøtte unger er ikke så lette å få med seg bestandig - selv om det gikk greit denne gangen. Men for alt jeg vet, så kan det jo hende at det sto traller der da flyet landet, men siden vi var de siste av alle, så  er det godt mulig at de allerede var tatt ;-)

Og som alltid så må flyet som jeg reiser med lande helt i andre enden av ankomsthallen... why? Heldigvis er ikke Evenes verdens største flyplass ;-)
Neida, nok "syting" nå! Vi hadde alt-i-alt en fin tur, og jentene var flinke med tanke på når på døgnet vi reiste.
Mamma og pappa kom og hentet oss, så 3 trøtte "damer" sovnet i bilen på tur "hjem".

~Jeanette K~


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar