lørdag 10. november 2012

Kjellerstua

Vi er nå i full gang med maling av kjellerstua.
Jeg tror det blir kjempebra, for det kan iallefall ikke bli verre enn hva det har vært (les; furupanel all over).
Vi har allerede fått god hjelp av flere som har kommet innom for å ta noen strøk, og det er vi kjempetakknemlig for!

Helle synes også det er stas å få hjelpe til

Fargene som vi har valgt er "Bomull" i tak og vinduer/lister, og "Hvit Lin" på veggene. 
Jeg er veldig spent på om "Hvit Lin" blir lik som på fargekartet - noe jeg sjeldent føler stemmer helt. Er det bare meg eller??
Men det skal uansett bli godt å få ei lys kjellerstue, som vi endelig kan ta skikkelig i bruk. 
Vi tenkte å lage til med sofa og TV, samt lekekrok. Supert sted for ungene når de får besøk - og ellers også selvfølgelig.


Når vi blir ferdig med kjellerstua, er planen vår å få laget til 3 soverom i kjelleretg., så vi kan få flyttet ned. Det er i dag 2 soverom i hovedetg. (hvor vi sover nå), og 2 soverom i kjelleren (gjesterom). 
Vi har 2 ganske store rom i kjelleren som er u-innredet. Vi har tenkt å lage det ene om til soverom til oss. Der blir det litt jobb, for vi må ha inn vindu, isolere og hele pakka. 
Og til jentene skal vi pusse opp de 2 resterende rommene i kjelleren - forhåpentligvis ikke så mye jobb. I dag deler jentene soverom. Det går egentlig veldig bra. Men ser at de også har behov for sin egen plass. 

 Det jeg ser mest frem til ved å flytte soverommene ned i kjellere, er når de varme sommerdagene kommer. Da merker vi at det er ekstra styr med å legge jentene, fordi det er kjempevarmt på rommet deres - vi foretrekker vel alle å legge seg på et kjølig soverom. I morgen er det farsdag, og jeg skal på jobb. Så da er plutselig helga over - igjen!
Håper dere har ei fin helg!

~Jeanette K~

1 kommentar:

  1. Spennende!!! Gleder meg til å sjå:-) barnevakt og modell mandag eller?hihi;) klem frå Jostedalen (ligg og puppar...)

    SvarSlett