torsdag 23. august 2012

Store-seng og mammabloggerier..

 Det har vært mye blast i media siste tiden om "mamma-blogger". Jeg tar gjerne i mot tips og råd fra andre mammaer - både om det ene og det andre, og jeg synes det er kjekt å lese om andre småbarnsmødres hverdag. Bloggen min vil jeg ikke kategorisere som en typisk mamma-blogg. Eller?? Men siden jeg er så heldig å få være mamma til 2 jenter, og mamma-rollen er hverdagen min, så vil også bloggen min bli preget av jente mine. 

Jeg hadde bare lyst å dele litt av gårdagen med dere. 
Det er mange epoker med barn, og å gå over fra sprinkel-seng til å få stor seng er en av de. 

I går var det ei jente på 2 år som følte seg veldig stor i dette huset. 
Hun fikk seg nemlig store-jente-seng!

Først må vi finne ut hvordan skrumaskinen virker
Så må vi hjelpe til med å skru den store senga sammen

...også storesøster må hjelpe litt til

Mens vi venter på at pappa skal lage sengebunn, er det mye morro i madrassene


Stolt som bare det

Hun sov også godt hele natten!
Er det forresten noen der ute som har tips til hvorfor bildene tatt fra mobilen plutselig har blitt så dårlige/dårlig kvalitet?? Kjenner jeg synes det er ganske kjedelig, for da jeg fikk telefonen var bildene helt klare, og god kvalitet i stor størrelse. Men nå - som dere ser er de ikke det!! Jeg har forsøkt å pusse både linsa og blitzen uten noe bedring. Pleas help! 


Jeanette!

5 kommentarer:

 1. Prøv instillingane dine på kamera... Går d an å stille tilbake til fabrikkinstilling? Viss ikkje prøv deg fram på innstillinger,sikkert noke som er vekkstillt....Stor søte Tuva...;)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset, gjenopprettet fabrikk-innstillinger, skal teste det ut i morgen :)

  SvarSlett
 3. SÅ flink du e å blogge Jeanette!! Koslig å lese ;) Helle og Tuva e heilt nydelige, og har blitt veldig store begge to! Storejenteseng e alltid stas! (ps. dette e min første kommentar på en blogg ever. (Og i har lest en del for å si det sånn).. Stå på videre!

  SvarSlett
 4. Så heldig Tuva var då!!! Stor jente no;)))

  Mamma / kvardagsblogg er det vel, men var jo eit interiøsinnslag for litt sida, med dei vakre plantane tihi... som eg forøvrig har gløymt vekk igjen...

  Klem!

  SvarSlett