søndag 12. august 2012

Lavvo

Her er jeg igjen ;-)

Jeg ville bare legge ut noen bilder fra utflukten vi hadde i dag. 
Vi er så heldige å ha en lavvo bare noen hundre meter fra huset vårt. Det er den kommunale barnehagen som har satt opp lavvoen, men den er til fritt bruk for de som ønsker det, bare man rydder etter seg - noe som er en selvfølge i mine øyne. Selv om lavvoen bare ligger noen ti-metere fra veien, oppleves det som å være langt til skogs pga  trærne rundt. 

Vi tok turen dit i dag for å spise lunsj. Ungene er kjempeglad for å kunne tilbringe tid der, og spesielt når vi har med mat. I dag hadde vi med pølser og pinnebrød. Lavvoen ble naturlig nok ikke brukt da det har vært skikkelig sommertemperatur ute, men vi benyttes oss av den fine bål-plassen ute. 

Det er et ekstra pluss for ungene at det går ei lita elv gjennom området som dekan leke ved - og i...!                                              

Lager pølsepinner


Etterpå gikk ui innom en hønsegård på vei hjem.
Helle har allerede planlagt at hun skal få seg 3 høner, og selge egg til naboene. Og prisen pr. egg er ikke mindre enn 10,- kr. Kan komme godt med når de sparer til lekehus til hagen.


 Høsten nærmer seg seg jeg på kalenderen, men det hadde vært fint om sommerværet kunne vart litt lenger - lovt å håpe ;-)


Jeanette!2 kommentarer:

  1. Åh så koseleg!!! Er barna heime mandag? Kanskje vi kan treffast då??
    Gjekk strålande bra med bryllaupsfotograferinga i dag, veldig kjekt!!!

    Nattaklem:)

    SvarSlett
  2. Jeg og ungene har ferie en uke til. Aksel da? Kan sikkert treffes i morgen, har ingen planer :-)Så bra at foto-oppdraget gikk bra, gleder meg til å se bildene. Klem :-)

    SvarSlett