tirsdag 4. desember 2012

Putti Plutti Pott

I går var vi på Putti Plutti Plott-forestilling i Ålesund. 
Det er 3. året Helle har vært der, og jeg må si at det er like koselig hvert år. Om en ikke har fått julesteming før, så får en  iallefall det med å se forestillingen. 
Jeg får nesten frysninger av å høre alle barna synge og danse, de er kjempeflinke. 
Og Helle vil gjerne være med i forestillingen når hun blir større sier hun - tiden vil vise...


Første gang Helle var  på forestillingen, var hun nesten 2 år. Samme julen fikk hun hun Putti Plott-CD med "nissen" fordi hun hadde gitt alle smokkene sine til nisse-babyene (det var hennes måte å slutte med smokk på). Jeg tror vi kom til april før vi fikk lovt til å legge CD'en bort - det var Putti Plott-musikk tidlig og sent.Da hun var på forestillingen året etterpå, syntes hun det var morsomt, men var samtidig litt skuffet - da hun så at det var en annen som var PuttiPlott enn det tidligere året. Litt vel god hukommelse innimellom?? 
Men i år så syntes hun det var veldig bra. 

Noe uklart jah.. Men her er bilde fra juleverkstedet til nissen. 


I år var det første gang Tuva skulle få bli med - men da hun våkner med feber, så var det bare å innse at hun og Svein måtte bli hjemme.
Heldigvis ville Anniken og Antony være med.

Tid for litt kaker i pausen.
Da forestillingen var over, satt nissen igjen på scena, og de som ville kunne få hilse på. 
De andre årene har hun ikke turt å gått hel bort til han. I år ville hun at han skulle få smake godteri. Men da hun kom opp til han, så var det så vidt jeg fikk knipset et bilde før hun hoppet ned og var ferdig.Forstår godt at det er en tradisjon for mange familier å dra på forestillingen. Noe som gjør det veldig vanskelig å få tak i billetter. Men vi var heldige i år.
Satser på at Tuva og pappa Svein blir med neste år. 


~Jeanette K~

1 kommentar: