søndag 2. desember 2012

1. Desember

I går var det første desember!
Vi hadde sett frem til denne dagen - både store og små. 

Dagen startet med at jentene fikk åpne 1. luke i julekalenderen.

I fjor laget vi pakke-kalender, med både 24 nyttinge og unyttige ting innpakket. 
Jentene mine blir faktisk veldig glad dersom de får ei truse eller et par ullsokker, men da det var flere pakker som inneholdt truse eller ullsokker, så skjønner jeg at de kanskje ble litt skuffet i lengden.  Kalendere ble også nokså dyr tilslutt...

I år har vi gått for en litt enklere sort; 
Playmobil-kalender - og det beste var at den var på 50% salg ;-)

Det var flere Playmobil-kalendere å velge mellom, så jente fikk velge den som de ville ha - og egentlig er jeg veldig glad for at de valgte akkurat den samme - stor kjangs å slippe unna egling.


Begge to var storfornøyd med å ha fått et føll i dagens luke!Vi hadde i utgangspunktet tenkt at de skulle få lage (dekorere) hver sin boks for at de kunne oppbevare alle tingene som de får i kalenderen. Men det slapp vi, for dette følgte med kalenderen for å sette dem på; Videre tok vi fatt på kjellerstua, og hadde på de siste dørene og tok nedvasken slik det ble klart til innflytting.

Så tok vi turen til Gomerhuset (kulturhuset), og fikk høre på juleeventyr på biblioteket, før det var julegrantenning . Det var servering av gløgg, pepperkake og mandariner ute i kulda. Og kjempeflinke musikk-korpset spilte julesanger. Skikkelig julestemning. Og da vi kom hjem, så var møblene flyttet inn i kjellerstua. Bilder kommer snart, vi må bare bli blir enig om hvordan de skal stå ;-) 
Vi voksne avsluttet dagen med julebord hjemme hos Oddny.
Vi har en tradisjon i klubben vår, med at hvert år så arrangeres det julebord hjemme med en av oss - vi rullerer hvert år. Det bestilles julemiddag fra catering - som vi spleiser på. 
Dette er den eneste gangen i løpet av året vi har lovt å ta med oss mennene våre. 
 Veldig koselig tradisjon!  


Skikkelig fint laget til;

Jeg fikk tom servert "champis & jordbær" (alkoholfri muserende elpecider) - nydelig godt!
Vi har hatt en veldig trivelig dag, og håper hele desember blir fylt med mye kos og glede for store og små! 

~Jeanette K~


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar