torsdag 14. juni 2012

Snart helg!

Nå sitter jeg og venter på at klokka skal bli 2, slik at jeg kan få reise på jobb! Jeg gleder meg faktisk, for jeg har hatt utrolig mye fri fra jobb siste tiden - uten å gå dypere inn i det. 

I går ettermiddag/kveld tapetserte og listet svein første del av stua, så jeg har fått malt over listene i dag. Gleder meg til å se resultatet av hele prosjektet, men jeg tror det blir veldig bra :) Gleder meg til å få satt ny-sofaen på plass (nå står den demontert i 4 deler midt i stua).


I helgen skal klubb-gjengen reise vekk for hyggelig samvær. Vi skal faktisk være borte fra fredag til søndag! Jeg gleder meg veldig til en time-out, en helg der jeg kan bare tenke på meg selv. Det skulle vært obligatorisk at alle voksne måtte tatt seg en weekend uten barn et par ganger i året. Det er ikke akkurat så ofte det skjer for min del, så jeg ser veldig frem til helgen :)  Regner med det kommer et innlegg fra helgen etterhvert.

Jeg har ikke fått noe tilbakemelding på første blogg-innlegget mitt ennå, noe som er helt forventet da jeg har lukket blogg - og ingen inviterte! Jeg har sittet og sett litt på blogger nå, og jeg ser spesielt en ting som skiller meg ut fra andre; jeg har bare ETT bilde! Da jeg leste over innlegget mitt tildligere idag, så jeg noen "feil": 
1) Jeg så jeg fort at jeg skulle jo hatt bilde at pannebåndene til jentene...
2) Jeg mangler bilde av meg selv - for jeg vet ikke hvordan jeg skal få lagt ut en uten at det kommer over hele tittelen...
3)Bloggen min er kanskje noe mørk? De fleste har slike lyse og friske blogger. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få den lysere ;)
4) Bakgrunnen valgte jeg mtp. tittelen min (verden) - og nei jeg kan ennå ikke lage bakgrunnen selv... 
5)Jeg har ikke skrevet noe om MEG selv, bare hva formålet med bloggen er.. 

Kom gjerne med flere forslag! Husk alle har vært ny som blogger :)

Jeanette!


3 kommentarer:

 1. Jeg ser at veggene ser mørkere ut på bildet enn i virkeligheten, mulig det har med mine fotokunskaper - lite lys + motlys? ;)

  SvarSlett
 2. Så flink du er!!! Blir kjekt å følge bloggen din!

  Eg hjelper deg med alt ein dag:)

  Fin veggen vart no då.

  Klem

  SvarSlett
 3. FØRSTE kommentarn! Hurra ;) Takk for d Marianne. Tar gjerne imot litt start-hjelp :) Sofaen e kommet på plass, glede mæ t å se d i dagslys - da vi ikkje har fådd på plass lampe ennu ;)

  SvarSlett