onsdag 27. juni 2012

30+

21.juni var min fødselsdag. Og i år er det 31 år siden jeg kom til verden! Det er ikke det at jeg ønsker så mage overstått-gratulasjoner, men jeg vil lage dette innlegget fordi jeg driver og øver meg på å blogge ;)

Dagen startet superbra, da Svein og begge ungene kom med bursdagsgave og bursdagssang på sengen! Jeg fikk selvsagt ikke sovet lenger fordi det var en onsdag, og pliktene kaller. Men dersom alle morgener var slik, skulle jeg ikke hatt problemer med å våkne ;)  Jeg fikk en kjempefin ulltrøye fra ungene (jeg kan gå med ull hele året), og så fikk jeg min høyt ønskede DolceGusto Circulo fra Svein <3. Videre så satt jeg og ventet på at jeg skulle på seinvakt. Ikke drakk jeg kaffe engang, for jeg var ikke sikker på om jeg ville ha den fargen jeg hadde fått (luksusproblem?).  Jeg reiste litt tidligere ut til sivilisasjonen, slik at jeg kunne få unnagjort noen ærender mens jeg var utenfor. Jeg fikk brukt noe penger ja, men faktisk ikke noe til meg selv - typisk!

Da jeg kom på jobb ble det noen gratulasjons-klemmer. Og jeg hadde med meg is, slik at jeg følte at jeg hadde fått feiret litt ;) 

Ungene ringte før leggetid og sang en til bursdagssang, og det er jo bare så herlig å høre på der de synger av full hals! Det var bra det var relativt rolig på jobb, for det gikk en del tid til å besvare "alle" gratulasjonene ;) 

Heldige meg fikk rabarbra  med arbeidskollega. Jeg ELSKER rabarbra! Spesielt dyppet i sukker - BARNDOMSMINNER! Nå planlegger jeg hvor jeg kan plante rabarbra i hagen vår :) 


Jeg hadde et ørlite håp om at Svein skulle ha laget et lite måltid til jeg kom hjem fra jobb - meeen den gang ei. Han har fått lånt seg ei gravemaskin til å ordne uteområdet i hage, så matlaging var nok det siste han hadde tenkt på.

Men dagen derpå fikk jeg alle på jobben servert nyyyydelig rabarbra-pai m/is.

Takk for alle gratulasjonene folkens ;)


Jeanette!2 kommentarer: