torsdag 26. juli 2012

Weekend in Oslo...

I helga var vi i Oslo. Dette var en tur vi hadde gledet oss til i allefall siden romjula, da jeg sikret meg billett til konserten til The Boss! Svein hadde allerede billett, og jeg gledet meg til å kunne tilbringe litt tid sammen med han uten barna som svirrer rundt oss. 3,5 år siden sist vi hadde en weekend sammen uten barn - det er lovt å glede seg da? 

Turen begynte bra, ungene ble levert hos tanta i Valldalen, og vi suste over Trollstigen! Kjente at jeg var litt kvalm, men tenkte som så at det var fordi jeg var litt stresset - ferdig på jobb kl. 15, hjem i full fart, pakke i bilen, vite at vi skal levere ungene, og at vi har maaaange timer i bil foran oss. Men da vi var kommet til Gudbrandsdalen måtte vi stoppe bilen, jeg måtte ut og rope litt på elgen.. kjempekult! 
Turen, og hotell-natten fortsatte i samme stil - uten noen tegn til elgen... 

Lørdagen sto jeg opp kl. 11, og kl. 12 var jeg klar for å innta OsloCity i strålende vær. Vi gikk til Aker brygge for å møte på et vennepar av oss. Her er litt stemningsrapport fra bygga;
Formen var grei, noe uvel, men tenkte det var fordi jeg ikke hatt fått frokost ennå.. da jeg glatt sov over hotell-frokosten. Det var ikke så lett å få tak i mat på brygga, da det viste seg at de fleste spisestedene var det ventelister - og det hadde ikke våre mager tid til.
Vi gikk inn gata bak, og der fant vi Peppes Pizza - en venn i nøden. Men i dag var maten like trist som formen. Jeg klarte å spise en halv hvitløksbaguett, så bar det rett til hotellrommet. Jeg sov frem til halv-fem, da Svein var klar til å dra til Vallehovin. Jeg prøvde å ta meg sammen, men skjønte egentlig fort at det ikke ble noe konsert på meg denne gangen. Jeg og min gode venn Cola fikk tilbringe en kveld på hotellet sammen
Svein dro avgårde, og jeg la meg til å sove. Plutselig hørte jeg noen som låste opp døra, og jeg tenkte først det var vaskedama, da hun ikke hadde vært innom rommet vårt på hele dagen. Men der sto plutselig en stakkars Svein - han hadde blitt så dårlig at han måtte reise fra Vallehovin 1/2 time før Springsteen skulle på scenen. Jeg har aldri vært på konsert med han, så jeg visste egentlig ikke hva jeg gikk glipp av, men Svein har vært flere ganger, og det var nok kjipt for han å være så nært, men så måtte han forlate!

Turen hjem gikk greit, ingen var spesielt snakkesalig..

Det var egentlig på vei hjem at det gikk opp for meg
hvor tragisk hele helgen hadde vært! En del penger
hadde blitt brukt på billetter og hotell.
Hotellrommet var veldig bra, og utsikten fra
hotellrommet var heller ikke noe å si på:Jeg hadde ikke fått gått i en eneste butikk,
 og det er tragisk når en vet en har vært i Oslo-byen.
Noen tenkte kanskje at pengene var iallefall spart,
men så sjeldent jeg er i Oslo kunne jeg faktisk tenkt meg til å brukt litt penger der :-)

Håper din helg har vært bedre enn vår! Jeanette!

2 kommentarer:

  1. Huffa meg, stakar dokke!!! Trasige greier. Ka med ei tur til Tyrkia som plaster på såret??
    Gleder meg til å treffast ein dag! Berre gi eit pip når det passer.

    Klem!

    SvarSlett