søndag 28. september 2014

En ny epoke

Nå er det altså over 4 måneder siden jeg har blogget sist. Det har faktisk vært godt med en pause, men kjenner nå at jeg savner det litt. 


Sist jeg skreiv var i mai, og det er mye som har skjedd siden;

Vi har hatt en kjempeflott sommer, med mange fine minner.
Kanskje tar jeg meg tid til en liten oppsummering her på bloggen.  Men det som har hatt mest betydning og størst innvirkning på oss, er nok at både jeg og Helle har startet på skole. 


Helle har begynt i 1. klasse, og det har gått bra så langt. Hun var nok moden for å komme seg videre fra barnehage, selv om hun sier at hun savner den innimellom - noe som ikke er så rart da hun har gått der i over fem år. Lekser er superkjedelig, og vi får spørsmål om vi kan gjøre dem for henne. Men alt i alt virker det som om hun synes det er kjekt :-) Selv har jeg begynt på videreutdanning for å bli operasjonssykepleier. 

Jeg har kjent lenge at jeg har hatt behov for å komme med videre, selv om det ikke er noe kjekt å forlate alle de gode og snille kollegaene på kirurgen 2. 
Nå har jeg studert i 5 uker - jeg må si at det føles så mye lengere. Det tror jeg kanskje kommer av at det har vært fem veldig innholdsrike uker!! Vi har vært både i praksis og, og det er fulle dager med forelesninger.
 Men jeg angrer ikke, derimot er jeg kjempeglad for at jeg har tatt steget!! 

 Det vil nok bli tøft i 1,5 år med tanke på tre relativt små unger, men jeg kjenner jeg er veldig motivert for dette, og det virker som en veldig spennende og interessant studie. Jeg er veldig spent på fortsettelsen :-D


~Jeanette K~

1 kommentar: