fredag 12. april 2013

Dåpsplanlegging

Det blir ikke blogging hver dag som dere ser.. 
På dagtid prøver jeg å få gjort husarbeid, samt å få trillet tur. Ikke alltid jeg får gjort begge deler, da formiddagen går forferdelig fort. Og siste uken har vi hatt strålende vær, og da frister det lite å være inne når man kan trille seg lange turer!

Jeg skulle gjerne ha skrevet at Sofie vokser - meen det gjør hun visst nok ikke. Vi har vært på vektkontroll i dag, og hun er like tung som da hun ble født - 4500g (ikke for at det er lite vekt på en 4 uker gammel baby), men helsesøster sa jeg ikke skulle bekymre meg - så da prøver jeg å la være med det. 

Men Sofie er mer våken for hver dag, og hun har brukt siste uken på å lært seg å smile. Jeg har ennå ikke fått tatt bilde av henne når hun smiler, men det kommer. Så jeg legger ut et annet bilde istedenfor;

<3 Sleeping beauty <3


Jeg driver og prøver å planlegge dåpen til Sofie. Og det hadde vært greit å funnet en dato med tanke på at min familie har et stykke å reise, og det må planlegges litt. Men det skal visst være lettere sagt enn gjort å finne en dåpsdato i Skodje kirke... 
Man får beskjed om at man finner oversikt over gudstjenester som inneholder dåp på deres hjemmeside. Da prøver vi det; jeg finner elektronisk dåpsmelding, men der står det bare at "ingen dåpsdatoer er tilgjengelig". Flott!
Da går jeg inne på hver enkelt gudsjenestedato, men på hver gudstjeneste til over sommeren står det så fint; Dåp - nei. Flott!
Man prøver å ringe, men enten så er det ingen som svarer, eller så er det ingen ringetone. Flott!
Jeg går inn på linken; "kontakt oss". Ikke et telefonnummer er oppgitt, men man kan sende melding direkte, og krysse av for om man ønsker å bli kontaktet via telefon eller e-post. Jeg krysser av begge for å være sikker. 1 uke er gått, og jeg har ikke fått noen tilbakemelding ennå.. Flott!
Da går vi innom kirkekontoret mens man er ute og triller i det nydelige været. På døren møter jeg et skilt hvor det står; Åpent hverdager 08-16. Kjempeflott tenkte jeg, endelig noen som jeg kan snakke med! Da jeg hadde kommet meg opp trappen (med vogn), og inn den smale døra, så møtte jeg et nytt skilt på ei annen dør hvor det stå; Åpent hverdager 08-16. Men i det jeg tar i døra, så vil den ikke åpne seg - den er låst.. Og ikke tegn til ei sjel. Flott! 
Jeg tenkte med meg selv at jeg trodde Den Norske Kirke virkelig var ute etter å få døpt barn, i håpe om å få flere kirkegjengere med tiden. Men det er ikke sikkert Skodje kirke er helt der - det har kanskje vært for mye dåp det siste året (da det er vanvittig med unger som blir produsert i denne lille bygda)...
Da jeg kommer hjem ringer jeg kirkekontoret i nabokommunen - og etter å ha ringt 3(!) ganger, så svarer det en mann som kan fortelle meg at damen som jobber på kirkekontoret på Skodje har ferie denne uken, så jeg kunne prøve igjen over helgen. Flott!

Hvorfor ikke bare henge opp en lapp på ytterdøra på kirkekontoret hvor det står at damen har ferie, og hun kunne lagt en beskjed også på hjemmesiden om det samme - så hadde hun sluppet meg alt bryet. Men who cares - hun har jo ferie..!
Da har jeg  iallefall fått sagt det, hihi. No hard feelings!


Nå er det straks helg, håper været holder seg!


~Jeanette K~1 kommentar:

  1. Så søt ho er!

    Haha måtte le godt då eg las dette! Flott skrevet:)

    Klem

    SvarSlett